Gerillaljus Chitachonga

Gerillaljus Chitachonga

Chitachongablogg - Why do serious beat fun?

Allt fler objekt, såsom parker, träd, fasader, hus och offentliga byggnader mm belyses idag. Ljussättningen är en bransch som varit och är på snabb frammarsch . Vi, Gerillaljusättargruppen, Chitachonga tycker förstås detta är kul att se, dock tycker vi att i vissa fall är ljussättningen gjord så otroligt smaklös att man lika gärna kunde vara utan. Det är där vi kommer in i bilden, vi tar oss friheten att ändra ljussättningar på offentliga platser. Det kan handla om att rikta om ljuskällan, filtrera om till en ny nyans osv. Nedan kan du läsa om våra projekt, lära dig hur vi jobbar. Du kan också tipsa oss om objekt du tycker är alltför smaklösa genom att maila. Adressen hittar du här bredvid till höger. /Chitachonga

Partille

ProjektPosted by 1 Wed, December 19, 2007 00:03:56
Chitachongas senaste projekt. Objekt ses nedan.

Blog ImageOvan. Partille Herrgård. Ses här ganska ordinärt belyst, dåligt med färger tyckte Chitachonga. Men framför allt väldigt smaklöst.


Blog ImageOvan. En efterbild. Rikligt med färg. Smakfullt. Keep it Smakfullt.
Blog Image

Blog Image

Blog ImageOvan. Allén upp till Partille Herrgård börjar med två stenklumpar vita tråkiga tyckte vi.

Blog ImageOvan. Efterbild. Smakfullt.
Blog Image
Blog ImageOvan. Partille station. Tråkig, steril och vit. Grunden till att denna ljussättning överhuvudtaget existerar är ett behov. Ett behov av att se trapporna mörka nätter (eller eftermiddagar och mornar för den delen). Ett behov man stillat genom att sätta dit så många vita lampor som möjligt för att lysa upp så mycket som möjligt. En skymf mot ljuset tänkte vi. Låt oss hedra ljuset och göra det lika smakfullt som funktionellt tänkte vi.
Blog ImageOvan. Efterbild. Väldigt smakfullt tycker vi.

  • Comments(0)//www.gerillaljus.se/#post1