Gerillaljus Chitachonga

Gerillaljus Chitachonga

Chitachongablogg - Why do serious beat fun?

Allt fler objekt, såsom parker, träd, fasader, hus och offentliga byggnader mm belyses idag. Ljussättningen är en bransch som varit och är på snabb frammarsch . Vi, Gerillaljusättargruppen, Chitachonga tycker förstås detta är kul att se, dock tycker vi att i vissa fall är ljussättningen gjord så otroligt smaklös att man lika gärna kunde vara utan. Det är där vi kommer in i bilden, vi tar oss friheten att ändra ljussättningar på offentliga platser. Det kan handla om att rikta om ljuskällan, filtrera om till en ny nyans osv. Nedan kan du läsa om våra projekt, lära dig hur vi jobbar. Du kan också tipsa oss om objekt du tycker är alltför smaklösa genom att maila. Adressen hittar du här bredvid till höger. /Chitachonga

Ikväll

chitachongaPosted by 1 Sun, January 06, 2008 14:51:13
Ikväll ska chitachonga ge sig ut med ännu en ung trainee och gerillaljussätta lite. Vill och kan inte avslöja för mycket detaljer men det är en cirkulationsplats det gäller.

Lite tips och tricks. Är i första hand menat till våran nya trainee.
1. Var lugn.

2. Visa auktoritet. Vi är proffs som gör vårat jobb med staten som beställare. (okej en liten överdrift, men hade dom gjort snygga ljussättningar så hade vi sluppit göra det.)

3. Se ut som att du hör hemma. (I mitten på en rondell i mörkret kan detta vara svårt, men vi har våra tricks)

"Be like a ninja grasshopper"

  • Comments(0)//www.gerillaljus.se/#post4