Gerillaljus Chitachonga

Gerillaljus Chitachonga

Chitachongablogg - Why do serious beat fun?

Allt fler objekt, såsom parker, träd, fasader, hus och offentliga byggnader mm belyses idag. Ljussättningen är en bransch som varit och är på snabb frammarsch . Vi, Gerillaljusättargruppen, Chitachonga tycker förstås detta är kul att se, dock tycker vi att i vissa fall är ljussättningen gjord så otroligt smaklös att man lika gärna kunde vara utan. Det är där vi kommer in i bilden, vi tar oss friheten att ändra ljussättningar på offentliga platser. Det kan handla om att rikta om ljuskällan, filtrera om till en ny nyans osv. Nedan kan du läsa om våra projekt, lära dig hur vi jobbar. Du kan också tipsa oss om objekt du tycker är alltför smaklösa genom att maila. Adressen hittar du här bredvid till höger. /Chitachonga

Mellanting

chitachongaPosted by 1 Fri, October 03, 2008 16:35:47
Att helt mörka bilder är svåra att tolka, och likaså helt vita har vi ju sett nedan. Hur är det med ett mellanting? Mitt emellan ska ju vara lagom och lagom är ju bäst.
Blog Image
Låt oss utvärdera: Är lagom bäst? Nej. Det är minst lika svårt som i tidigare fall att uttyda något ur denna bildkomposition. Inte ens dess gyllene snitt ger oss någon som helst ledtråd.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.