Gerillaljus Chitachonga

Gerillaljus Chitachonga

Chitachongablogg - Why do serious beat fun?

Allt fler objekt, såsom parker, träd, fasader, hus och offentliga byggnader mm belyses idag. Ljussättningen är en bransch som varit och är på snabb frammarsch . Vi, Gerillaljusättargruppen, Chitachonga tycker förstås detta är kul att se, dock tycker vi att i vissa fall är ljussättningen gjord så otroligt smaklös att man lika gärna kunde vara utan. Det är där vi kommer in i bilden, vi tar oss friheten att ändra ljussättningar på offentliga platser. Det kan handla om att rikta om ljuskällan, filtrera om till en ny nyans osv. Nedan kan du läsa om våra projekt, lära dig hur vi jobbar. Du kan också tipsa oss om objekt du tycker är alltför smaklösa genom att maila. Adressen hittar du här bredvid till höger. /Chitachonga

En blivande gerillaljussättare?

chitachongaPosted by 1 Wed, October 05, 2011 10:10:51
Typen av människor vars länk jag nedan kommer klistra in är ofta våra bittra fiender. Men det här är en utav de första kommunanställda ljusdesigners som har något fokus på rätt håll.


http://luxgerulus.blogspot.com/2011/10/om-natten-ar-det-skugga.html


Bilden ovan föreställer en överbelyst liten "gränd" i paris. Bilden har inget med länken att göra.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.